Duitsland 1

Door: Daal

Blijf op de hoogte en volg Daan

04 Juli 2007 | Duitsland, Koblenz

De eerste dag waren we in Roermond ook een mooie stad, we zijn zelfs nog even in de outlet store weesten kijken voor een zonnebril voor Cooz. maar heeft er nog steeds geen gevonden.
De dag erna hebben we de roer afgefietst, die nacht hebben we bij een boer op het erf geslapen. We vroegen aan een vrouw of ze een camping in de buurt kende. Toen zei de boer dat we daar wel mochten slapen, was wel gezellig, hebben we nog een beetje mee geouwehoerd en rotte kersen gegeten. Ons duits wordt met de dag beter.
Vandaag zijn we in Koblenz waar we gisteren zijn aangekomen. We hebben in de afgelopen 3 dagen 320 km gefietst. De spierpijn voelen we nu wel, maar nog erger is de zadelpijn. Vandaar dat we vandaag even een dagje vrij nemen, we zitten op een camping tegenover het centrum van Koblenz aan de overkant van de Moezel. En we hebben echt een vet uitzicht op die Deutsche Ecke een prachtig standbeeld dat hele nacht verlicht wordt.
Morgen gaan we weer een hele hoop kilometertjes langs de rijn maken, het uitzicht is hier overigens erg mooi, want de rein loopt door een erg diep dal dus aan weerzijden zie je hoge bergen.

• 04 Juli 2007 - 11:39

Lijntje:

Fijn iets van jullie te horen!
    Nu al zadelpijn das goed verrot! haha ;)
    Maar gaat goed komen, goed veel eelt kweken op die billen (heerlijk:S)
    Ben benieuwd naar de volgende berichten!
    Kus lijntje
    ps, daantje--> vind jou lief!:D

• 04 Juli 2007 - 15:01

Joop:

vette shizzle!
    heerlijk zo lekker doen wat je maar wil en nergens aan vast zitten! lekker rusten nou, bier en duitse worst, en dan weer vollen bak er tegen aan!

later jopske

• 04 Juli 2007 - 15:08

Karin:

voor die zadelpijn kun je die spray van mylene gebruiken. Zou je voor koos wel een zonnebril kopen? Kun je niet beter een poncho aanschaffen? Hier regent het de hele dag al, en bij jullie.

XXXX Karin

• 04 Juli 2007 - 16:47

JP:

goed bezig jullie. Hier in nederland heb je geen zonnebril nodig. Fijn te horen dat het jullie goed gaat behalve de zadelpijn dan. Geniet van het uitzicht en het duitse bier.

Groeten JP

• 04 Juli 2007 - 21:41

Dirk:

Nu al zadelpijn, hopelijk kweken jullie wat eelts anders wordt het nog een lange tocht. Veel succes en hopelijk wat beter weer.

• 05 Juli 2007 - 10:58

Opa Jopa:

Wat fijn goede berichten van jou te ontvangen.Ik denk dat we op twaalf Augustus veel over jullie trip te praten hebben ,het is ook een hele prestatie,lekker door gaan en een behouden thuiskomst. Groetjens ....Jopa.

• 05 Juli 2007 - 14:47

Rensie:

dag nadie, fijn dat het goed met jullie gaat en dat jullie al zover gekomen zijn!!! heel veel plezier samen en natuurlijk lekker doortrappen!!
    xxx rens

• 06 Juli 2007 - 07:41

José:

Hé Daan (en Cooz natuurlijk)
    Hoe is het met de zadelpijn zijn je billen al een beetje gewend. Hopelijk hebben jullie niet zo veel regen als wij hier. Wij komen jullie nog achterna, wij vertrekken zondag naar Italie(met de auto dan wel) dus wie weet, zou wel lachen zijn als wij jullie nog zouden zien. Hé heren fiets ze nog met veel plezier en geniet er van. Tot horens weer.
    groetjes José

• 06 Juli 2007 - 13:45

Tijn:

Vette shit daal en cooz! Dikke ervaring op zich! Hou je taai en let op je oranje vlaggetje achterop je fiets (: xx Tijn

• 06 Juli 2007 - 15:51

Baggio:

He Cooz oh ja en daal natuurlijk.
    Gaat goed met de avonturiers blijkt wel. Na drie dagen zadelpijn en dan nog 3 weken op dat smalle zadeltje te gaan... Tijd voor een luxe stoel op de fiets.
    Nou succes langs die Rijn (die is lang jongen), zwembandjes om en hopen dat je er niet invalt door een zuchtje wind. suc6 nog en ben benieuwd waar vandaan het volgende bericht komt.

grtz

• 07 Juli 2007 - 17:59

Sander:

heey daan niet zo aan stellen jho gewoon door fietsen lozer

• 07 Juli 2007 - 21:52

Linda:

hey daantje en cooz heel veel succes met jullie reis veel plezier en gaaf wat jullie aan het doen zijn dikke kus van linda!

Twan:

geniet van het uitzicht dat je hebt! hoe is het weer, en drink er maar 1 op mij! hoor het verder wel weer! mzzl

hey pik mis je me al?>

mis je me al?

• 07 Juli 2007 - 21:56

Jorn:

is je kontje al genezen? mis je me al? bel maar als je terug bent kusjes van jorn (L)

• 08 Juli 2007 - 12:58

Ttoon:

Daal en Koos, ziet er goed uit. Al een eind op weg joh. Overigens weet je dat pijn fijn is en vanzelf overgaat. Gewoon met je kont in een bak met koud water gaan zitten of in de Rijn. Succes morgen en tot schrijvens.
    Ttoon

• 08 Juli 2007 - 13:08

René:

Nou al zadelpijn daan? Dat wordt nog wat...heb je niels zn bandenplaksetje ook al nodig gehad:P veel plezier nog he en drink er nog een paar op!
    Gr langzame René;)

• 12 Juli 2007 - 13:16

Timothy:

Niet dat je ff een seintje geeft als je in roermond bent. My hometown!! Be a shame of yourself :P Suc6 met jullie tour, maar kijk uit voor een Ford transit, die vanaf 18 juli op de wegen te vinden is.

• 19 Juli 2007 - 17:25

Maddo:

je had best mijn zonnebril mee mogen nemen hoor...
    Als je dat al niet gedasan had haha
    XXX